Van idee naar resultaat? Start met de eerste stap!

Van idee naar resultaat? Start met de eerste stap!

Renate Manders | business model & marketing coach | gecertificeerd Senior Marketing Professional

Maak een gratis kennismakingsafspraak Maak een gratis kennismakingsafspraak

Van idee naar resultaat? Start met de eerste stap!

Renate Manders | business model & marketing coach | gecertificeerd Senior Marketing Professional

Maak een gratis kennismakingsafspraak
Van business idee naar resultaat

Herken je in één van de volgende vragen:

Hoe realiseer ik mijn doel of visie voor mijn onderneming?
Mijn business concept is succesvol. Nu doorgroeien, zodat het rendement en mijn inkomsten verbeteren. Hoe pak ik dat aan?
Hoe maak ik van mijn business idee een aanbod dat mijn klanten niet kunnen weigeren en rendabel is?
Hoe zet ik dit business concept goed en snel renderend in de markt?
Hoe zorg ik ervoor dat ik voorop blijf lopen in de markt en niet ingehaald wordt door concullega's of nieuwe technologieën?

Mind for Marketing is dé strategische marketing en business coach uit de omgeving van Breda, Etten-leur en Roosendaal. Ik help midden en klein bedrijven deze vragen te beantwoorden en hun commerciële doelen om te zetten in resultaat. . 

 
 
 

Maak een gratis kennismakingsafspraak

Twijfel schaadt

Als ondernemer heb je de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Je doet je eigen marketing of besteed het uit aan één of meerdere specialisten. Toch heb je twijfels. Kan het niet anders? Kan het niet beter? Je hebt twijfels over wat de beste keuze is. Je schuift keuzes voor je uit. Of keuzes uit het verleden leverden niet op wat je er van had verwacht. Je blijft zoeken naar antwoorden. Kijken naar hoe anderen het doen. Dit leidt tot onrust in je hoofd en leidt de aandacht af van je huidige business. Als je er te lang mee bezig bent, kan het zelfs je huidige business schaden.

Resultaat door focus

Wat als je samenwerkt met een sparring partner met verstand van zaken. Iemand die de juiste vragen stelt, helpt om deze te beantwoorden en focus aan brengt. Gezamenlijk maak je de eerste stappen om je business visie te realiseren, terwijl je huidige business doorloopt. Stel je voor dat jij datgene kan doen waar je goed in bent én je daarmee je inkomen kan verdienen. Niet meer druk maken om allerlei zaken die erbij horen, maar gericht aan de slag. 

 

Twijfel niet langer. Kies!
Twijfel niet langer. Kies!

Mind for Marketing is dé deskundige sparring partner die je zoekt. Als je met Mind for Marketing aan de slag gaat, creëren we samen een helder beeld van het business idee dat je voor ogen hebt. Mind for Marketing geeft je inzicht of dit haalbaar en rendabel is en wat kritische elementen voor succes zijn. Kan de gewenste doelstelling gerealiseerd worden? Dan bepalen we de weg (= strategie) om deze doelstelling te behalen en de middelen die nodig zijn. De ervaring leert dat focus en bijsturing op voortschrijdend inzicht belangrijk zijn. Mind for Marketing ondersteunt hierin als ervaren marketing en business coach.

Mind for Marketing helpt midden en klein bedrijven van business concept naar de eerste klanten of willen doorgroeien zonder extra medewerker aan te nemen. Mind for Marketing werkt met bewezen marketingmodellen die helderheid en inzicht geven, waardoor het makkelijker is om

  • - de juiste keuzes te maken
  • - focus te houden
  • - alle elementen van je onderneming, producten en dienstverlening te laten kloppen

 

Dit helpt om snel en succesvol je nieuwe concept in de markt te lanceren of de gewenste groeisprong te maken. Mind for Marketing is dé strategische marketing en business model coach uit de omgeving Breda, Etten-Leur en Roosendaal. Twijfel niet langer! Kom vandaag nog in beweging en maak een gratis kennismakingsafspraak.

Voorbeelden van organisaties die je al voor gingen:
  • Resultaatgericht
  • Gezamenlijke visie
  • Stapsgewijs
  • Gecertificeerd SMP

Mind for Marketing

Mind for Marketing is een strategisch marketing professional die bedrijven coacht om met een goed doordachte strategie het gewenste business resultaat te bereiken. Met een frisse blik, focus en resultaatgerichte instelling breng ik je stap voor stap bij het gewenste resultaat.