Binnen één jaar van idee naar resultaat

Ben jij ondernemer en expert in jouw business? Ben jij druk met je klanten en dagelijkse gang van zaken? Kom je niet toe om nieuwe ideeën uit te werken tot rendabele concepten? Je weet dat het tijd is om te professionaliseren op marketing en zichtbaarheid om die groei te realiseren. Je komt er niet aan toe. Of je weet eigenlijk niet zo goed hoe en waar je moet beginnen. Je schuift het voor je uit. Jammer, want mensen en bedrijven die behoefte hebben aan jouw oplossing kunnen het niet vinden of moeten het doen met een minder goed alternatief. Niet nodig, want voor jou, ben ik Mind for Marketing begonnen.
 
Ik ben Renate Manders-Lybeer. Ik zie om mij heen ondernemers, die goede producten maken of diensten verlenen. Ondernemingen met veel potentie, waar een goede marketingstrategie hun helpt om deze potentie te verzilveren. Als business en marketing coach, help ik je naast je dagelijkse werk om je idee concreet te maken, te controleren of het haalbaar is en het succesvol helpt lanceren. Ook als je al bezig bent, help ik je bedrijf op marketing verder te professionaliseren naar het volgende niveau. Dan ben jij degene die de vruchten plukt van jouw idee. 
 
Persoonlijk ervaren wat Mind for Marketing voor je kan betekenen? Vraag een gratis sparring sessie aan. 

Ja ik wil een gratis sparring sessie
Dit zeggen klanten over Mind for Marketing
Esther de Vroomen
Esther de Vroomen

Renate heeft mijn ideeën uit mijn hoofd weten te krijgen en concreet gemaakt. e stuurde feilloos bij, paste zich aan mijn tempo aan. Zonder stok achter de deur, de fijne spar momenten en de kritische frisse blikken was het me niet gelukt om zo snel te komen waar ik nu sta.

Marlon Monden
Marlon Monden

De kracht van Renate is dat je zelf de richting bepaalt, keuzes maakt en uiteindelijk zonder haar hulp verder kunt. Zij laat je anders denken. Ze is een fijne sparringspartner die gaat voor gericht resultaat!

Jamie Roks
Jamie Roks

Zoals Renate aangeeft "waar een wil is, is een weg". En dat is zeker zo. Het was en is fijn om met Renate samen te werken.

Saskia Gorissen
Saskia Gorissen

Enthousiast, volhardend, initatiefrijk en verstand van zaken, zo zou ik Renate in het kort willen typeren. Renate staat open voor nieuwe mogelijkheden, flexibel in haar inzet, komt zelf volop met suggesties en onderzoekt de markt goed. Kortom ik beveel Renate aan, aan iedereen die wil weten hoe je jouw bedrijf het beste in de markt kan zetten.

Liesbeth Aarts
Liesbeth Aarts

Renate is als coach duidelijk en doelgericht. Dat is heel prima. In haar coaching is ze voor heel erg praktisch en concreet. Dat sluit heel erb bij mijn werkwijze aan.

Toine Roks
Toine Roks

Focus vind ik lastig. Renate zorgt dat deze vastgehouden wordt. Ze komt haar afspraken na. Ze is betrokken en creatief in haar denken.

Ik wil gratis met Renate sparren
Ing. Renate Manders-Lybeer Msc SMP

Ing. Renate Manders-Lybeer Msc SMP

 • Door Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) gecertificeerd Senior Marketing Professional (SMP)
 • 20 jaar ervaring op het gebied van (strategische) marketing
 • Opgeleid tot strategisch marketeer (NIMA-C)

Mijn klanten zijn:

 • Ondernemers die van kansen business willen maken, maar weten dat het alleen niet lukt.
 • Ondernemers die willen groeien, maar geen leidinggevende willen worden.
 • Ondernemers die hun marketing willen profesionaliseren, maar de expertise missen.

Herken jij jezelf? Klik hier om anderen te ontmoeten.

Mijn klanten zijn:
Hoe werkt Mind for Marketing?

Hoe werkt Mind for Marketing?

 • Jouw doel wordt ons doel
 • Een scherp beeld met bewezen marketingmodellen 
 • Controle of de gewenste koers ook rendabel is
 • Inzichten vertaald naar keuzes en concrete acties.
 • Een passende route naar een uniek eindresultaat!
 • Creatieve oplossingen om uitdagingen te overwinnen. Waar een wil is, is een weg!
Persoonlijk ervaren wat Mind for Marketing voor je kan betekenen? Vraag een sparring sessie aan.
Ik wil een gratis sparring sessie