Succesverhalen

Succesverhalen

Wil je een beter beeld krijgen van wat Mind for Marketing voor haar klanten doet? Lees hier meer over de vragen van klanten, de aanpak en het gewenste resultaat dat Mind for Marketing samen met de ondernemers wist te realiseren.

Wil je Mind for Marketing persoonlijk ervaren? Vraag dan een gratis sparring sessie aan
Ik wil een gratis sparring sessie

Help me om Pamba Bags de kaart te zetten in Nederland!

De vraag:

Manon is vanuit Tanzania terugverhuisd naar Nederland. In Tanzania heeft ze het merk Pamba succesvol opgezet. In Nederland is het weer opnieuw de weg vinden. Manon wil haar Pamba graag als echt sociaal en verantwoord merk neer zetten, zodat het concept uiteindelijk ook in andere landen opgezet kan worden.

Klik op meer informatie als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring van Manon en het resultaat.

Meer informatie

Miss Troubleshooter: Groeien op een niet-traditionele manier

De droom van Esther de Vroomen van Miss Troubleshooter is Miss Troubleshooter van lokaal naar landelijk.

De vraag:

Er is vraag vanuit de markt die ik kan invullen met de dienstverlening van Miss Troubleshooter. Ik mis een heldere visie hoe ik Miss Troubleshooter breder neer kan zetten regionaal en mogelijk zelfs als landelijk concept. Ik zal hiervoor moeten samenwerken met andere professionals. Kun je me helpen een heldere visie te ontwikkelen en de nodige stappen te zetten om te komen tot het gewenste resultaat?

Klik op meer informatie, als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring van Esther en het resultaat.

Meer informatie

Balance in Body and Mind: Het roer om naar meer balans

De droom van Liesbeth Aarts van Balance in Body & Mind: een succesvol bedrijf te hebben, waaruit ik tot mijn pensioen mijn eigen inkomen kan halen en onafhankelijk ben.

De vraag:

Ik ben goede coach, maar ik wil geen zware re-integratietrajecten meer doen. Ik wil meer naar preventie van burn-out, omgaan met stress en loopbaanbegeleiding. Hiervoor heb ik de expertise in huis. Ik weet dat ik niet goed ben in marketing. Kun je me hierin coachen en ondersteunen om mijn eigen bedrijf op de kaart te zetten?  

Klik op meer informatie, als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring van Liesbeth en het resultaat. 

Meer informatie

Workingflow: Concept scherp stellen en goed in de markt zetten

De droom van Saskia Gorissen, eigenaresse van Workingflow is: Met Workingflow directies en managementteams te inspireren, begeleiden, coachen en adviseren in goed werkgeverschap

De vraag aan Mind for Marketing

Toen we RAH Arbo Consultancy starten, groeide het bedrijf vanzelf. Toen ik Workingflow oprichtte, merkt ik dat de markt veranderd is. Wil je me helpen om Workingflow goed in de markt te zetten?

Klik op meer informatie, als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring van Saskia en het resultaat.

 

Meer informatie

Gemeente Etten-Leur: van idee naar event

De vraag:

Zzp'ers zijn een belangrijke groep ondernemers in Etten-Leur. De afgelopen jaren is het aantal zzp'ers flink gestegen en zij maken een steeds groter deel uit van de werkzame bevolking in Etten-Leur. Uit een onderzoek (de Ondernemerspeiling) die vanuit de gemeente is uitgezet onder alle ondernemers, blijkt dat zzp'ers minder tevreden zijn over de dienstverlening van gemeente Etten-Leur dan andere ondernemers. Het doel was om de tevredenheid van de zzp'ers in Etten-Leur te verbeteren. De gemeente heeft een werkgroep gestart waarin verschillende netwerkorganisaties en zzp'ers hebben gesproken over het verbeteren van de tevredenheid. Vanuit de werkgroep is het idee ontstaan om een evenement te organiseren samen met alle netwerkorganisaties die zich actief inzetten voor de zzp'ers in Etten-Leur. Aan Mind for Marketing is gevraagd om deze visie om te zetten naar een event. 

Klik op meer informatie, als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring vanuit de Gemeente Etten-Leur en de uitkomst.

Meer informatie