Succesverhalen

Balance in Body and Mind: Het roer om naar meer balans

De droom van Liesbeth Aarts van Balance in Body & Mind: een succesvol bedrijf te hebben, waaruit ik tot mijn pensioen mijn eigen inkomen kan halen en onafhankelijk ben.

De vraag:

Ik ben goede coach, maar ik wil geen zware re-integratietrajecten meer doen. Ik wil meer naar preventie van burn-out, omgaan met stress en loopbaanbegeleiding. Hiervoor heb ik de expertise in huis. Ik weet dat ik niet goed ben in marketing. Kun je me hierin coachen en ondersteunen om mijn eigen bedrijf op de kaart te zetten?  

Klik op meer informatie, als je meer wilt weten over de aanpak, de ervaring van Liesbeth en het resultaat. 

De aanpak:

De eerste stap
De eerste stap was een marktinventarisatie op het gebied van preventie van burn-out en omgaan met stress. Hierdoor was er een goed beeld wat er al was. Vervolgens is met behulp van het merkhuis de merkdroom, merkbelofte en merkwaarden van Liesbeth vastgesteld. Hierdoor was duidelijk hoe zij zich onderscheiden in de markt. 

De tweede stap
Er is uiteindelijk een ondernemings- en marketingplan geschreven voor Balance in Body & Mind. Deze is vertaald naar praktische stappen.

De derde stap
Vanuit dit plan heeft Mind for Marketing Liesbeth gecoacht op het gebied van zichtbaarheid,  het aanbieden van haar dienstverlening en verkooptechnieken. Diverse zaken zijn getest. De succesvolle zaken zijn vaker en breder ingezet en de minder succesvolle zaken hebben we direct gestopt. 
 
De ervaring van Liesbeth:
Renate is als coach duidelijk doel- en resultaatgericht en dat is heel prima. In haar coaching is ze vooral heel erg praktisch en concreet en dat sluit heel erg bij mij werkwijze aan zoals ik ben. 


Ik was niet zeker van mezelf. Ik kwam uit een burn-out situatie en dat heeft tijd gekost om er goed van te herstellen. Tijdens het traject met Renate heb ik mezelf weer teruggevonden en ben een stuk zelfverzekerder geworden en mijn veerkracht en incasseringsvermogen is gelukkig veel groter geworden. Doordat ik  in het begin van het traject nog niet voor 100% hersteld was van mijn burn-out heeft dit wel invloed gehad op het traject. Dat is jammer. Ik heb ervan geleerd niet te lang te blijven hangen in een situatie maar doorgaan. Gelukkig heb ik mijn zelfvertrouwen weer voor het grotendeels terug gekregen of beter gezegd ontwikkeld dat ik beter weet wie ik ben wat ik kan en wil.
 
Het resultaat:

  • Duidelijk waar het merk Balance in Body & Mind voor staat en hoe zij zichzelf onderscheid van anderen.
  • Na ongeveer een half jaar na het start van het traject heeft ze haar eerste inkomsten uit de werkzaamheden die ze graag wilden doen. 
  • Verschillende opdrachtgevers voor wie Liesbeth coachtrajecten verzorgt en heeft verzorgd, zowel zakelijke als persoonlijke trajecten. 
  • Liesbeth is zowel op persoonlijk en zakelijk erg gegroeid.
  • Liesbeth is in staat zelf de juiste marketingkeuzes te maken en druk bezig om haar bedrijf verder door te laten groeien.

Bezoek de website van Balance in Body & Mind om een beter beeld te krijgen wat Liesbeth voor haar klanten kan betekenen.


Wil je dat Mind for Marketing dit voor jou onderneming ook doet? Twijfel niet langer en maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.